Advisering van uw cliënten

Ongetwijfeld wordt u wel eens benaderd door cliënten met het verzoek assistentie te verlenen omdat zij, zowel op economisch en/of juridisch gebied, problemen ervaren binnen hun onderneming. Natuurlijk voldoet u aan dat verzoek en spant u zich in een oplossing te vinden. Die advisering kan echter ook met zich meebrengen dat u in een kwetsbare positie komt omdat andere partijen al snel menen dat van belangenverstrengeling sprake is. Door die argwaan verliezen uw adviezen aan kracht en dat is niet in uw belang, noch in het belang van uw cliënten.

Misschien heeft u al eerder overwogen een partij in te schakelen die ervaring heeft met bovenstaande problematiek en tevens onafhankelijk is, zodat samen met u aan een oplossing voor uw cliënten gewerkt kan worden. Wij bieden deze kwaliteit.

Onze groep is reeds geruime tijd actief als curator en bewindvoerder in insolventies, maar ook als bewindvoerder in beschermingsbewinden, daarin worden wij benoemd door een aantal rechtbanken. Daarnaast zijn wij actief in het kader van schuldbemiddeling (zowel voor particulieren als bedrijven) alsmede in het voeren van verzoekschriftprocedures, dit laatste op basis van toevoegingen. Voorts zijn wij bevoegd aanvragen voor toelating tot de Wsnp (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) bij de rechtbank in te dienen.

Ervaart u een probleemsituatie bij een cliënt(e), belt u ons gerust voor het maken van een afspraak. Wellicht kan telefonisch reeds ‘eerste hulp’ worden verleend.

Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, wij zullen niet aarzelen in dat gesprek al een eventuele oplossing te indiceren.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang