Advisering van uw onderneming

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij economische dan wel juridische problemen binnen uw eigen onderneming, maar ook in geval van problemen bij derden waardoor uw belangen worden geraakt.

Dit kan het geval zijn indien uw onderneming wordt geconfronteerd met een wijziging in uw kredietbehoefte of een wijziging in de kredietverstrekking. In dat geval kunnen wij u ondersteunen in de gesprekken met de bank(en) alsmede met schuldeisers.

Ook kunnen wij u ondersteunen indien problemen ontstaan in uw relatie met zowel uw crediteuren als debiteuren, waardoor u in staat wordt gesteld een lange termijnplanning binnen uw onderneming te realiseren.

Voorts kunnen wij u adviseren en ondersteunen indien blijkt dat uw onderneming of delen daarvan, niet langer levensvatbaar zijn, dit ter beperking van de nadelige gevolgen die dit met zich meebrengt.

Onze klantenkring is zeer divers, van particulier tot multinational, van eenmanszaak tot besloten vennootschap. Daarnaast hebben wij diverse contacten met accountants en advocaten, waardoor wij in staat zijn om in goede samenwerking met die ketenpartners uw bedrijfsbelangen te behartigen.

Ons eerste adviesgesprek, voor de duur van maximaal twee uur, is gratis. Aan de hand van de informatie die uit dit gesprek voortkomt kunnen wij beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn en kunnen wij u een indicatie geven aangaande de (eventuele) kosten. Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang