Contactgegevens
T 078 - 204 30 03 078 - 204 30 03

Van der Linden Advies is onderdeel van Van der Linden c.s.. Onze groep is reeds geruime tijd actief als curator en bewindvoerder in insolventies, maar ook als bewindvoerder in beschermingsbewinden, daarin worden wij benoemd door een aantal rechtbanken. Daarnaast zijn wij actief in het kader van schuldbemiddeling (zowel voor particulieren als bedrijven) alsmede in het voeren van verzoekschriftprocedures, dit laatste op basis van toevoegingen. Voorts zijn wij bevoegd aanvragen voor toelating tot de Wsnp (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) bij de rechtbank in te dienen.

Ervaart u een dergelijke probleemsituatie, neemt u dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Wellicht kan telefonisch reeds ‘eerste hulp’ worden verleend.

Indien gewenst komen wij zelfs bij u langs, een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, wij zullen niet aarzelen in dat gesprek al een eventuele oplossing te indiceren.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang